601939010 contma@contma.com
Modular sommarhus från modulfabrik Contma i Polen
Mobil fritidshus med inredning
44kvm grå sommarstuga i L-form
L-form sommarhus med terras toppvy
Två plans modular sommarhus från Polen
Plan 1 av tvåplans hus för året runt
Sommarhus med lilla sovrum
Stuga med sovrum för barn
Grå sommarhus 3D
Mobil fritidshus med terras
L-form grå sommarhus med träfasad - frontvy
Sommarhus byggt av två moduler
Plan2 av tvåplans sommarhus
Sommarstuga från Contma

Modular sommarhus från Contma i Polen

Den som är en lycklig ägare av ett tomt nära sjön eller havet bör överväga alternativ för att placera ett modulhus på fastigheten. Det är en snabb lösning och byggprocessen inte stör grannarnas, eftersom tillverkningen pågår i fabriken utanför fastigheten. Våra modulära hus är lämpliga för året runt.

Huset som följer efter dig

Ett sommarhus baserat på en modul ger oss möjligheten för att flytta huset med oss. Låt oss ta ett exempel på situationen:
Vi har drömt om en stuga vid sjön. Det finns inte många erbjudanden på marknaden, eller de är extremt dyra helt enkelt eller för dyra för att köpa drömläge. Så vi köper en 500kvm, vackert belägen tomt, men 1000-2000m från sjön. Det skulle vara fantastiskt att använda fastigheten för rekreationsändamål, men vad ska man bygga på det? Är det möjligt för en potentiell köpare att tycka om vad jag gillar? (trots allt, drömmen är ett hus vid sjön, inte 1000m från sjön, du måste göra dina drömmar sanna …). Här är det modul sommarhuset den bästa möjliga alternativet,, du bygger som du vill, hur du gillar det och senare tar du det med dig, eller lämnar det om någon tycker om vad du har skapat och kommer/vill att betala för det.

För sommar, men året runt

Vi isolerar våra moduler så att du kan använda dem 12 månader om året. 70% av produktionen går till Skandinavien, vi har upplevt att bra isolering innebär besparingar och komfort både på vintern och på sommaren. Så om budgeten för ett sommarhus inte är mycket begränsat, föreslår vi för att ni lämnar val av material och technologin till oss, och ni kommer säkert att kunna använda din fritidshus i de kallaste nätterna och de hetaste dagarna – eller vice versa, som du gillar 🙂